booohal Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 No ja biorę na dniach Kraussa 15. Choć Larka jestem bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ostatnie grubsze zakupy :kox: :-] :mrgreen: Na pierwszy ogień miernik lakieru Myjka :mrgreen: Jeszcze zostaje tylko dokupić PA i odkurzacz piorący i sprzęt "Hard ware" będzie z grubsza ogarnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Widzę, że mniejsze ciśnienie niż u mnie w HD 5/15 ale wody wali więcej. A ja już się nauczyłem, że od 130 barów w górę to ilość wody myje, a nie ciśnienie. Będziesz zadowolony :) No i profi osprzęt trzyma się kompletnie inaczej niż to plastikowe gówno z marketówek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Do marketówek nie ma w ogóle startu. Za swoja zapłaciłem tyle co za nowa K5 compact, a nie ma ich co w ogóle porównywać. Jedynie co może przeszkadzać to fakt, ze jest bardzo ciężka i gdyby nie kółka to była by lipa z przenoszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Rodzina w komplecie I do tego jeszcze kilka innych pierdół: woski pianownica szmatki od My frienda bezkrawędziowe i jedna z obszyciem pady od My frienda 75mm i 125mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 7 Grudnia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Powoli mnie mobilizujecie do zrobienia porządków i obcykania swoich zapasów ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 I znowu małe uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Powoli, powolutku uzupełniasz półki :D. Kto daje nieoryginalne spryskiwacze do ADBL Interior QD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dostałem ten QD jako prezent i nie było tam trigera i we własnym zakresie dołożyłem triger po Ajaxie do szyb bo akurat nie miałem żadnego wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi