propekMONTER Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zawsze staram się poważnie przemyśleć moje zakupy, chociaż czasami się nie udaje =p~. To co udało mi się nazbierać przez trochę ponad pół roku: wcale nie jestem fanem AG, nic a nic @-) kilka wosków i QD szampony i dressingi kilka fibr które są "premium" a tutaj zawsze panuje burdel, trzeba zachować równowagę we wszechświecie I nie mam mani rozlewania wszystkiego do małych butelek, wydaje wam się :-ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Fibry zapakowane jak monety u numizmatyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Fajna kolekcja, dobrze że szampony podpisane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 AG de icer opiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jak tylko przyjdą minusowe temperatury, to bardzo chętnie! A tak to.. ładne opakowanie, bardzo dobry trigger. Śmierdzi jak odmrażacz :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 prawdziwy detailer nie czeka na mrozy :ymcowboy: od czego zamrażalka? 8-} 8-} żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi