camaro17 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Hej koledzy , mam taki mały problemik z moją nową pianownicą jaką zakupiłem kilka dni wcześniej. A mianowicie robi ciągle tak zwane mleko a nie ubija konkretnej piany tak jak powinno to być . Wcześniej używałem pianownicy Kerchera i wiem że ona jest do d.... bo nie ma nic gorszego , akurat miałem ją z odzysku i bylem świadom tego co mam także to się nie liczy. Jednak świadomy zakupiłem lepszy sprzęt a tu kicha po całości bo efekt mamy taki sam ..... Teraz pytanko do Was , z jakiego powodu może objawiać się taki problem ??? Wadliwa pianownica , za slaby Kercher - model K2.02 Plus , czy może źle preparaty używam jako aktywną pianę . Zrobiłem domieszkę Tenzo do mycia plandek + Poseidon Carnauba + ciepła woda .... Macie może jakieś pomysły na ten problem ??? Dzięki z góry za pomoc, poniżej zdjęcia mojego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A tym pokrętłem na górze operowałeś? W jakich proporcjach te mieszanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Też mam z nią problem, domieszki różnej maści i dalej mleko, dzwoniłem do Techkaru i musiałbym odesłać, bo nie chce sam grzebać, prawdopodobnie sitko nie domaga,tak mi powiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi