mar_1981 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Szanowna administracjo, powiedzcie mi czy da radę wrzucić ruchomego avatara (np. GIF-a) jak było kiedyś bo albo nie potrafię albo się nie da 8-| Wiem że są ograniczenia rozmiaru i Kb ale nawet spełniając te kryteria "spiderman" nie chce mi tańczyć 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dajcie spiderowi szansę :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 O Bogowie, co Ty Bydgoski wymyślasz? 8-| :o) Pokaż mi ten obrazek, spróbuje coś wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ ;)) ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Szanowna administracjo, "spiderman" nie chce mi tańczyć 8-} Może jest smutny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Może jest smutny? Na takiego wyglada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Cicho szydercy... 8-} JJ jak tam mój spider :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi