grzmilek Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Siema! Pierwsza okazja do pospamowania :D Szukalem ostatnio marketowego recznika do osuszania auta, konkretnie janka do podlog. Pomaranczy nie bylo, ale znalazlem janka do mycia okien, o takiego: http://janniezbedny.pl/produkty/sciereczki-z-mikrofibry/sciereczka-do-mycia-okien Ktos probowal do osuszania? Niby jest wafel, ale maly bo 40x40. U mnie narazie brak warunkow do testu... Pozniej ogarne jakies foto struktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmilek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 8-9 PLN, nie pamietam dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Chyba szkoda zachodu, za mały kawałeczek, nie wiem też jak tam struktura.. Ale z ciekawości możesz kupić i podzielić się wrażeniami na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmilek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wrazeniami napewno sie podziele, chociaz nie bedzie go do czego porownac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Z tańszych wafli od siebie mogę polecić: http://temachem.sklep.pl/opis/2359867/temachem-recznik-waflowy-60x80cm.html http://temachem.sklep.pl/opis/2314897/waffle-quick-dry-60x80cm.html http://allegro.pl/scierka-mikrofibra-waflowa-40x40-320g-do-myjni-i3572419548.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 miałem ten ręcznik z pierwszego linka, tylko kupiony w innym sklepie ale to było to samo, po 2 strzepniecieach spruła się jedna strona i dalej już było tylko gorzej :-q lepszy jest Water Wizzard 10zł droższy ale coś za coś, delikatniejszy w dotyku no i jest wytrzymały nie pruje się itp. wodę tez niezłe wchłania :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jak dobrze pójdzie to 1/4 maski osuszysz =)) Moje zdanie jest takie,ze nie warto zaśmiecac forum tego typu markami jak Jan Niezbedny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 lepszy jest Water Wizzard 10zł droższy ale coś za coś, delikatniejszy w dotyku no i jest wytrzymały nie pruje się itp. wodę tez niezłe wchłania :u Mi z kolei Water Wizard nie podchodzi. Słabo chłonie wodę wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmilek Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dach i maska osuszone, ale przy masce juz nie zbieral dokladnie, trzeba bylo wyrzymac. Auto bez wosku wiec troche tej wody bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuci5 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Mam coś takiego w domu, po dwóch praniach w pralce, szmatka idealnie nadaje się do domywania brudnych rąk. Jest dosyć sztywna, i niestety nie wyobrażam sobie osuszyć nią czarnego samochodu.Zdecydowanie nie dla tego produktu w naszych zbiorach. =; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi