minetoo Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Hello!PRaca nad odmłodzeniem tego egzemplarza jest podzielona na dwa etapy. Pierwszy czyli wnętrze już za mną. Muszę powiedzieć że nie łatwa była walka ze skórami ale na szczęście udało się bez lakierowania. Wewnątrz użyłem m.in.: -Colourlock Strongcleaner -Nielsen Naplow -Nielsen Choice -GulJavel Wszystko zajęło trzy dni mimo tego że autko jest niewielkich rozmiarów. Kolejnym etapem będą felgi i totalna odnowa z zewnątrz ale na to musicie poczekać ;) Tymczasem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 minetoo, bardzo ladnie :-bd Naprawde kawal dobrej roboty :) Pytanko mam, jaki conditioner poszedl na skory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Tym razem SurfCity nałożony dłońmi w dwóch warstwach bo uznałem że tego wymagały po 30 latach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ładnie :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Mistrzowskie wykonanie , widać że było co robić , ile czasu zajęło doprowadzenie wnętrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dach od środka robiłeś teraz czy przy okazji akcji z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Piotrek :ymapplause: . Nikt tak nie doceni operacji jak ja, właśnie miałem kupować Baura, ale dostepny okazał się .... no lipą. Nie tym razem. 8-| Piękne auto, świetna robota :ymhug: Czekam z niecierpliwością na relację z pozostalej część pracy nad Baurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dach od środka został wyczyszczony w miarę możliwości ale rozważana jest opcja wymiany bądź uszycia na nowo.Wszystko zajęło 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Na klasyczne wnętrze e30 mogę patrzeć godzinami 8-} Dużo syfu z deski zeszło? bo auto przed detailingiem wyglądało na średnio zadbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Sporo popłynęło. Samochód świeżo zakupiony więc właściciel nic nie picował tylko czekał cierpliwie na termin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nie wiem jak inni ale ja mam pojebanie jakieś w głowie na punkcie modelu e30 Nigdy nie wyrosnę z fascynacji dosłownie każdego elementu tego auta Sąsiad :oops: ze Ci się trafił taki :-P Mam nadzieję,że chłopu natłukłeś do łba co po zakupie takiego wozu ma robić z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Będę szkolił i tłukł jak skończę "buda restoration" na wiosnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Widać, że wnętrze odżyło! Jednak mam obawy czy na zewnątrz będziesz miał co robić - Tempo w bagażniku widziałem, więc już pozamiatane ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 i do tego jeszcze niebieski T-Cut od CarPlan :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Zrobi się i z tym porządek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tzn w sensie :-" że wykorzystasz specyfiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi