Cooler Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam wszystkich :) Mam na imie Mateusz :) Od dawna lubiłem czyścic swoje auta i każde moje auto musiało się świecić :) Teraz wziąłem sie troche za to na poważniej i testuje narazie działanie kosmetyków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Siema, Olecko to prawie moje rewiry,także jakbyś potrzebował wsparcia hardware to się odzywaj :) Co już przetestowałeś,a co masz w zamiarze? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Cześć Coolerze :) A co teraz masz przyjemność czyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ostatnio robiłem Audi Q7. Detailing, czyszczenie wnętrza, jakieś tam fotki mam to może wrzuce :) Wszystkie preparaty jakie testowałem wrzucę później ;) Nie ma tego dużo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 siema :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 siemka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi