SNB SWEDEN Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ostatnimi czas mało Tu pisuje bo jakoś czasu brak Pomysł jest aby zrobić Spot 30/11 w naszej dziupli, chętnie zaprezentujemy i zasamplerujemy spora ilością nowości itp, chcemy zaprosić kilka sklepów tak aby zrobić coś w stylu Targów Plan jest na imprę zakrapiano posiłkową koszt od osoby to 40zl Chętnych zapraszam do wpisywania się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 1. Booohal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Do kiedy można się określić? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 2. brzozek PS. zaczynam poszukiwania jakiegoś drajwer co by komisyjnie móc - pomóc kolegom elektrykom :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 i ja i ja i ja :ymdevil: #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Do kiedy można się określić? 8-} Na 3 dni przed musimy mieć zamkniętą listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Chętny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 nie zapomnieć o mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 1. Booohal 2. brzozek 3. sprinter 4. blaszczu 5. m4ciek 6. Swoop =p~ 7. Patkarz :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krd Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 1. Booohal 2. brzozek 3. sprinter 4. blaszczu 5. m4ciek 6. Swoop =p~ 7. Patkarz :ymapplause: 8. Justyna 9. krd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 1. Booohal 2. brzozek 3. sprinter 4. blaszczu 5. m4ciek 6. Swoop =p~ 7. Patkarz :ymapplause: 8. Justyna 9. krd 10. Fancivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No to do zobaczenia 30-go ;-) 1. Booohal 2. brzozek 3. sprinter 4. blaszczu 5. m4ciek 6. Swoop =p~ 7. Patkarz :ymapplause: 8. Justyna 9. krd 10. Fancivi 11. maly_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 1. Booohal 2. brzozek 3. sprinter 4. blaszczu 5. m4ciek 6. Swoop =p~ 7. Patkarz :ymapplause: 8. Justyna 9. krd 10. Fancivi 11. maly_marcin 12. we're4detailing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryczek Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A jest przewidziana jakaś zniżka dla nie pijących? :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A jest przewidziana jakaś zniżka dla nie pijących? :ymcowboy: Pić nie trzeba...postawić musisz =)) Jak pójdzie wszystko z planem to wpadnę...ale to Seba wówczas :)] Dlatego narazie na listę się nie wpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 dawaj dawaj tylko tym razem weź kierowce a nie sam rób za niego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 1. Booohal 2. brzozek 3. sprinter 4. blaszczu 5. m4ciek 6. Swoop =p~ 7. Patkarz :ymapplause: 8. Justyna 9. krd 10. Fancivi 11. maly_marcin 12. we're4detailing 13. yukon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Qrde, fajna ekipa się zbiera, hmm może też wpadnę :-" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 SzaKalu, od Opola będziesz leciał przez Sieradz? Jeżeli tak, to możesz sobie u mnie na stacji zostawić autko i polecimy razem z Sieradza moim. Zawsze trochę mniej km natłuczesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Krzysiek, spoko, tylko że jeszcze nie jestem pewny czy będę jechać, narazie na listę się nie zapisuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Krzysiek, spoko, tylko że jeszcze nie jestem pewny czy będę jechać, narazie na listę się nie zapisuję ... dawaj Arek bez ściemy... przyjeżdżaj i nie marudź... PS. Masz u siebie zapachym bo się klienci z rejonu dopytują na innym forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nie mam zapachów ... 8-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nie mam zapachów ... 8-| czas się zaopatrzyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Qrde, brakuje mi jeszcze bardzo wielu rzeczy ... :ymtongue: sorrki za ott Panowie Paweł max będzie na spocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Będzie ktoś się wybierał z Krakowa, bo zawsze byłoby raźniej... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi