sivy Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Moim zadaniem było auto odswieżyć po zakupie.Temat wnętrza odłożyliśmy na wiosne.Zajałem sie autem z zewnątrz.Korekta lakieru na uczciwe 75% (miałem tylko 3 dni)Uzyte środki:Mycie czyszczenie itdkaroseria DJ BTBMembelmaty kratki krarteczki i inne zakamarki APC z AutosmartFelgi, opony, nadkola jakas piana której nazwy nie pamietam ( dostałem 10-cio litrową próbkę ;) )smolistośc - tardis autosmartGLinka valet pro niebieska na pośłizgu wody z płynem do naczyń "fairy"PAsty 3m zielony, menzerna 2500, menzerna 2100, menzerna 4500, sholl s40 Koch chemie antilhologram ( różne kombinacje były grane )PAdy 3m zlielony.pomarańczowy,niebieski, żółty. Lake country pomarańczowy. Menzerna żółtyfibry flexipads zielone , eurov'y zółte i gtechniq mf1Zabezpieczenie:lakier Surf city Barier reefOpony Shiny garage back to blackplastiki 303 aerospacenadkola nielsen choicefelgi FK hi tempchromy przeleciane mother mag and alluminium polishSzyby RainxOczywiście nie miałem czasu na zrobienia zdjęcia każdej operacji po kolei. W mojej opini auto wyszło nieźle jak na tylko 3 dni. Chcoiaż wiem, ze mogłoby byc lepiej ale czasu nie oszukam.Na sam koniec jeszcze założyłem Panu xenon 5000K - bo chciałFotki są - nie mam doświadczenia w relacjach także wybaczcie:P To wszystko co mamEMA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Fajna robota,szkoda,że nie namówiłeś właściciela na jakąś powłokę,bo za niedługo będzie to samo :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Fajna robota,szkoda,że nie namówiłeś właściciela na jakąś powłokę,bo za niedługo będzie to samo :(( Dzięki. :D Nawet nie próbowałem go namówić. Dał mi tylko 3 dni a to za mało na full korekte i powłokę. Chłop cały czas tym jeździ. Ale za to jego syn odbiera za miesiąc mazde 6 z salonu i juz sie zameldował na Echelonka Zen-Xero :) Poza tym nauczyłem jego syna myc na dwa wiadra itd więc wierzę, ze teraz tak szybko jej nie zniszczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzięki. :D Nawet nie próbowałem go namówić. Dał mi tylko 3 dni a to za mało na full korekte i powłokę. Chłop cały czas tym jeździ. Ale za to jego syn odbiera za miesiąc mazde 6 z salonu i juz sie zameldował na Echelonka Zen-Xero :) Poza tym nauczyłem jego syna myc na dwa wiadra itd więc wierzę, ze teraz tak szybko jej nie zniszczy :) No rozumiem, co do 3dni to wiesz,dać da się tylko godziny pracy mało normowane 8-} Zadowolenie najważniejsze,a nie ma nic lepszego jak wracający klient :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 co do 3dni to wiesz,dać da się tylko godziny pracy mało normowane 8-} skończyłem juz z praca po nocach, szkoda zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek.h2o Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Spoko wyszło ,fajnie ogarnołeś tego maluszka :-) Zabezpieczenie:lakier Surf city Barier reef Jakieś spostrzeżenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 juz kiedys pisałem o tym:) Nie jest jakis mega trwały ale mocno podkreca głebie lakieru.aplikuje sie bajecznie ściera jeszcze lepiej.kropelkowanie całkiem spoko.nie wiem co jeszcze powiedzieć :Daaa dzięki za pochwałe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 skończyłem juz z praca po nocach, szkoda zdrowia. To fakt :ymsigh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ładnie wyszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ładnie wyszło :D zawsze może byc lepiej :D ale dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Czarny UNI to chyba najlepszy lakier do 50/50 a i w wyglądzie jest w czołówce. świetna robota :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Czarny UNI to chyba najlepszy lakier do 50/50 a i w wyglądzie jest w czołówce. świetna robota :ymapplause: Fakt jak lakier Uni doprowadzi sie do ładu to jest zawsze ogień :D thx :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 uni jest najlepszy bo masz robotę do końca świata. never ending stoooooryyyyy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 do końca świata może lakieru zabraknąc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100P Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 elegancka robota Sławku ;) pochwal się resztą furek, które robileś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 elegancka robota Sławku ;) pochwal się resztą furek, które robileś ;) nie ma czym sie chwalić ;) Akurat miałem troszke wiecej zdjec Toyoty wiec postanowiłem je wykorzystac, wstawić na forum i czekac na krytyke a tu sie nikt nie chce dopierdzielić :P przede wszystkim nie chce mi sie/ nie mam czasu na robienie zdjec - " zapie#dalać czeba" http://youtu.be/LHdrZpto4-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Uwaga, dopierdzielam się: Chromowanych rurek za bardzo nie wymasowałeś :P Poza tym robota git, oby pasty nic nie przykryły :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Uwaga, dopierdzielam się: Chromowanych rurek za bardzo nie wymasowałeś :P fakt nie miałem czasu na rureczki, przeleciałem je tylko na szybko recznie mag &aluminium mothers'a oby pasty nic nie przykryły :u Oby :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi