Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam serdecznie wszystkich Mam na imię Paweł, a na forum natrafiłem przypadkiem...:))) Śmigam w tym momencie Alfą 156 którą raz po raz ktoś na parkingu przytrze.... A taka ładna była, amerykańska...:))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 O piekne auto i wreszcie nowy gosc ktorego nie musze prosic o powitanie :mrgreen: Mozecie mi powiedziec dlaczego kazda Alfa tak ladnie pachnie w srodku mam oczywiscie na mysli orginalny zapach Alfy nie fajkow :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witaj ;) Chyba zrobimy galerię, taka nasze auta. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Vitay!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witaj :) Śmigam w tym momencie Alfą 156 Mało co takiej nie kupiłem - ale Alfę i tak kiedyś będę miał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witaj w rodzinie. A skad jesteś? Sebba, dlaczego tak ładnie pachną? Bo mają fajna skórke w środku. Mam koleżankę, która jest jedną z najlepszych na Śląsku dziewczyn w Alfa Romeo, w sprzedaży. Kurde, laska niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witamy w tym hmmmm dziwnym Świecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi