marcin599 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witajcie maniacy detailingu ;) ! Mam na imie Marcin i jeżdzę Hondą Hornet 600 . Dbam jak mogę o swoje maleństwo i dlatego też zawitałem tutaj ;) Niedawno wypieściłem zbiornik paliwa i taki efekt wyszedł z którego jestem zadowolony : Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Hornet, motocykl bezapelacyjnie najwygodniejszy do miasta i nie tylko.Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Cześć Marcinie, witamy na forum :)Motocykle to temat dla bardzo cierpliwych, trzymam kciuki za powodzenie działań :u Skąd do Nas przybywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin599 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Przybywam z Rzeszowa, gdzie mieszkam i studiuje ;) Motocykle to temat dla bardzo cierpliwych, trzymam kciuki za powodzenie działań :u Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Siemanko :) Pozdrowienia z Ropczyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi