Marcin230 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam wszystkich :) Mam na imię Marcin i mieszkam w okolicy Krynicy. Detailingiem zaczołem sie interesować od niedawna i kiedy trafiłem na forum, odrazu postanowiłem dołączyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Cześć Marcin :)A co masz do pieszczenia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin230 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Cześć Marcin :) A co masz do pieszczenia? :) Cześć :) Niedawno spełniłem swoje marzenie i nabyłem upragnione Corrado :D To za jego sprawą zaczołem interesować się detailingiem. Właśnie on będzie głównym obiektem prac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerboyz Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Corrado bajka :) jeszcze jak VR6 i Syncro... Powodzenia życzę :) ja też z VAGa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nooo.. Klasyczna linia! Kiedyś na Detailing World krążyła relacja z renowacji zapomnianego Corrado, przejrzyj to sobie, niech będzie dla Ciebie inspiracją :) http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=237216 Miłego pobytu na forum życzę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin230 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Cześć bikerboyz VR6 ale bez Syncro :) ;) Dzęki i wzajemnie :) JJ. Dzięki za link :) Pamiętam ten egzemplarz, na allegro jakiś czas zalegał. Gdyby nie pierwsze zdjęcia to bym go nie poznał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Siema! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Cześć ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi