SzaKal Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Z góry chciałbym podziękować takim osobom jak :Sebastian z SNB, Paweł z Pielęgnować auto, Adam z Ride and Shine, Piotrek z Kuro Detailing ;) A dlaczego ... pamiętam że Adam kiedyś mi mówił że czarny accord to ciężki orzech do zgryzienia ... no ale nie spodziewałem się że będzie aż tak ciężko, a chodzi tu o usunięcie hologramów, lakier bardzo mięciutki, jakiś taki gumowaty :D Do korekty użyłem : cuting, zielony pad 3M i menzeran 500 polish, żółty pad 3M i extra fine finish,niebieski pad 3M i po wielu próbach takich jak ultrafina, meguiars 205, SF4000 itp. najlepszy okazał się Sonax ;) maschinen politur. Jako zabezpieczenie lakieru poszła powłoka 4nano sapphire. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 nieźle wyjszła :Pna ostatniej fotce w szczelinie nad lampa cos widac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Piękny kolor :D Teraz ją robiłeś, czy kiedyś? Odbicie z A4 jakoś mi się kojarzy :P Może po prostu standardowy plener :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Sławek, widać tam resztki pasty, ale te zdjęcia to nie były już ,,ostateczn`` przed wydaniem samochodu, nawet nie ma jeszcze tablic rejestracyjnych ;) Wojtek samochód był robiony jakiś miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie strasz chłopie bo ja czekam na Civica w czarnym uni ;) Robiłeś rotacją czy DA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak bym miał DA to pół biedy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Czyli na własne życzenie się męczyłeś! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Sławek, widać tam resztki pasty, ale te zdjęcia to nie były już ,,ostateczn`` przed wydaniem samochodu, nawet nie ma jeszcze tablic rejestracyjnych ;) jak tak to spoko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Arku dziękuję ;)Na jednym z ostatnich zdjęć zostawiłeś nadkole dla mnie :ymcowboy: ale wiem że czasu wtedy nie miałeś :ymapplause: Dżeju bez DA DA SIĘ. Kiedyś nie było DA i trzeba było osiągać finish na czarnym zaciągającym sięakrylu. Ale po co rzucać sobie kłody pod nogi, świat się zmienia ;) Super Arek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Piotrek, kiedyś nie było pojęcia o wypełniaczach, odtłuszczaniu i sprawdzaniu poziomu korekty pod sun guna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 :ymparty: Ale to nie do końca tak. Kto wiedział to wiedział i rzeźbił do bólu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tych wiedzących był odsetek niestety.. :( A z reszty to kto się przyzna, że robił tak a nie inaczej? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Kiedyś to królowało tempo ;) i plak, najgorsze to że dużo ludzi dalej to lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tak, z hondą jest dużo zabawy. Te lakiery różnie się zachowują i wymagają wprawy. Czas, czas, czas. Najgorsze jest to że jak go zrobisz na igłę, a potem umyjesz i wycierasz nową fibrą to odrazu robi się masakra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Czas, czas, czas. Tu maszynka pokazuje pazur nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi