Zakazaj Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam Od pewnego czasu jestem biernym użytkownikem forum. Nazywam sie Marcin mieszkam w Tychach woj. Śląskie. A to moje maleństwo które chce pielengnowac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cześć, to czas na czynny udział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Cześć :) Juz widze jaka smaczna kawa płynie z tej tapicerki , mniam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam! Ostatnio robiłem taką, dokładnie w tym kolorze, warto było, gdzieś nawet były zdjęcia ;) Może zachęcą i zmotywują do pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 o kolega z Tychów ;) witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Powoli sie odnajduje na forum. Cześć :) Juz widze jaka smaczna kawa płynie z tej tapicerki , mniam :D Niedawno prana i impregnowana jakims srodkiem z Nilsena nie pamietam nazwy. Czekam na cieplejsze dni i ponowie proces na innych srodkach. Troche nabralem wiedzy na tym FORUM. Witam! Ostatnio robiłem taką, dokładnie w tym kolorze, warto było, gdzieś nawet były zdjęcia ;) Może zachęcą i zmotywują do pracy :D Poprosze o ta motywacje :-j mam tez gdzies foto po praniu znajde to sie pochwale. o kolega z Tychów ;) witamy Mozna kiedys zrobic cos razem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam kolegę z Tych :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 połówkę albo litra można zrobić na dwóch;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Do litra na 2 nie siadam dawka szkolna:D(taki zarcik) Pewnie mozna sie ustawic na pucowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 http://detailingclub.pl/topic/63-co-zrobiłeś-ostatnio-przy-aucie/?p=94535 Tylko niestety miałem zbyt miękkie pady :/ Ale jak na niecały dzień pracy to chyba poszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wilku w porownaniu do tego co ja potrafie to jest miazga=p~ teraz bede trenowal na s 17 troche maskuje czarna dziura ale to jeszcze nie to.:(( moze wkoncu dojde do menzerna wszystko powoli nie od rzu Rzym zbudowali:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Powodzenia i wklejaj zdjęcia, jak Ci tam idzie z hydrowozem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonkerski22 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi