lukas93cs Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam Wstawiam zaległą prace Audi A6 totalnie zniszczony lakier i na dodatek jedna strona po kapitalnym lakierowaniu, skórka pomarańczy na całym boku . Nie będę się rozpisywał zapraszam do obejrzenia . Samochód po przyjeździe No zdjęcia z pracy, było co robić :) Inspekcja lakieru przed korektą Na zdjęciach tak tego nie widać ale lakier był totalnie matowy. Próba ujęcia skorki pomarańczy No i foto z pracy przy lakierze korekta 3 stopniowa: zielony korek , menzerma 2000 i 4000 Usuwanie morki: Wnętrze Efekt z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ładnie Fajna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih155 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Fajna praca ... szkoda, że nie ma danych dot. użytych kosmetyków - albo chociaż co siedzi na lakierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 mora cięta samymi pastami? bez papierów poszło? No efekt jest konkretny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 coobah81 raczej na pewno za pomocą papierków, widać na tej focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Więc tak morka usunięta Mirka abralon ale w innym samochodzie usuwałem morkę padami Flexipasd i dużo szybciej poszło niż krążkami mirka. Na lakier nałożyłem tylko Finish Kare 1000P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Super praca , efekt końcowy rewelacja :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tylko nie mów, ze to Audi wyszło z pod rąk fachowego lakiernika @-) Ja bym za tą robote złotówki nie zapłacił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ten samochód był lakierowany u lakiernika który jest chwalony w okolicy ale widać że kaszankę odwalił. Ja raz dawałem lakierować u tego lakiernika i mój element był polakierowany super. Trzeb pilnować lakierników i w tedy robią dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ale efekt końcowy jak najbardziej na duży + Wnęki mi sie podobają :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
111mishi111 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jakiej mieszanki uzyłes do wnęk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Co tu dużo mówić - pięknie ogarnąłeś to Audi :) Lakier pewnie twardy jak diabli? Ojciec koleszki ma identyczną sztukę i jest równie skatowana jak ta z tej relacji - coś widzę podatne te Audi na takie zniszczenia #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugaj Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 jakie papiery użyłeś do zjechania tej morki ?? mam taką samą u brata na aucie i na wiosnę chcemy to ogarnąć ale tak żeby nie popsuć dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 To jest tak ja używałem mirka abralon jeśli nigdy tego nie robiłeś to zacznij od 2000 bo ja zacząłem w tym audi od 1000 a następnie 2000 i 3000. Teraz jednak przerzuciłem się z papierów na pady dżinsowe do usuwani morki z flexipads. Do wnęk ożywałem surfex hd 1:10 czasem używam 1:5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi