wojtassss Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Uboga relacja z kiedyś. Auto z pięknie brzmiącym potworem, a jeszcze lepiej jeżdżące.3 stopniowa korekta, na to HDC + Glasur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih155 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No silniczek zacny ... fajnie musiał buczeć :) Auto zdecydowanie zyskało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 2 tygodnie później prawy bok do lakierowania poszedł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Super wyglada:D Kiedy ja dojde do takiej wprawy. :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Super wyglada:D Kiedy ja dojde do takiej wprawy. :(( trenuj a na pewno sie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 trenuj a na pewno sie uda :) Przynajmniej raz w tygodniu staram się robić korektę jakiemuś znajomemu i takiego efektu nie potrafię osiągnąć. Wcześniej robiłem na Ultimate Compound teraz Scholl S17. Widac ze lakier jest odswieżony ma glebie po nałozeniu czarnej dziury(jesli ciemny lakier)pote wosk i kropelkowanie jest, ale brak takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi