PRO Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zacznę jak w AA... Na imię mam Kuba, od dwóch lat czyszczę samochody, dodatkowo handluję trochę kosmetykami amerykańskiej firmy PRO, pastami MAGICONE oraz padami i gąbkami The Edge. Mam nadzieję, że będę w stanie wnieść coś pożytecznego w życie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Cześć ;) No pewnie tak ;) Podaj gdzie "handlujesz" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Czesc Kuba cos Ty do nas juz nic pozytcznego sie nie da wniesc same oszolomy :lol: Dobrze ze taki szczery jestes w AA :mrgreen: -dobrze ze z tego wyszedles PS:Chlopaki to od tego ziomala dostelem pasty do testowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wszędzie gdzie się da :D Mam nadzieję, że już niedługo również w sklepie SNB 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wszędzie gdzie się da :D Mam nadzieję, że już niedługo również w sklepie SNB 8-)Jak nam wreszcie wyslesz cennik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Cześć Kuba ;) witamy w tej Szalonej Rodzinie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wszędzie gdzie się da :D Mam nadzieję, że już niedługo również w sklepie SNB 8-)Jak nam wreszcie wyslesz cennik :mrgreen: Trochę długo to trwało, ale już poszło 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam, :) A co tam MrCleaner też poprosi o cennik :) mrcleaner@mrcleaner.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam, :) A co tam MrCleaner też poprosi o cennik :) mrcleaner@mrcleaner.pl :) OK. za chwilę wyślę. Trochę off topic ale nie wiem jak wysłać PW :oops: marctwain mi wysłał dwie wiadomości chciałem mu odpisać, ale nigdzie nie mam czegoś takiego jak odpowiedz albo napisz PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam, :) A co tam MrCleaner też poprosi o cennik :) mrcleaner@mrcleaner.pl :) OK. za chwilę wyślę. Trochę off topic ale nie wiem jak wysłać PW :oops: marctwain mi wysłał dwie wiadomości chciałem mu odpisać, ale nigdzie nie mam czegoś takiego jak odpowiedz albo napisz PW... Ikonka PM i szafa gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dziwne, wcześniej nic takiego nie miałem. Dopiero teraz mi się pojawiła... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dziwne, wcześniej nic takiego nie miałem. Dopiero teraz mi się pojawiła... :shock:A bo cie do grona ziomali wpisalismy :lol: obacz moje PW co ci wyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi