avangarde Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów... Mam na imię Dawid i jestem Anonimowym Automaniakiem... Jestem nałogowym wielbicielem starych aut i mam nadzieje że niebawem pokaże wam mój ostatni nabytek. Posiadam również trochę nowsze autka jako że jestem fanem Volvo nie mogło go zabraknąć w mojej stajni tj XC90 oraz całkiem lanserskie ale jakże oszczędne BMW. wszystkie projekty wykonałem własnoręcznie bmw - dostało tzw płaszcz ceramiczny (ceramic coat by Williams F1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witamy na forum, skąd przybywasz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avangarde Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Obecnie mieszkam w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 witam :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Siemanko :) Skoro mieszkasz w Anglii , to juz wiemy kto bedzie testował nam wszystkie środki AUTOGLYMA ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi