wojtassss Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 co z uszczelką?podłoga i boczki troche słabo według mnie :)Poza tym wydaje sie byc dobrze. :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Uszczelka była nasmarowana na koniec. Moja wina, że zdjęcia wcześniej robione :ymsigh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Skrzynia DSG? Jaki tam silnik siedzi? Robiłem we wrześniu piątkę, przyjemnie się to prało.. :) Dlaczego pedały nieumyte? I co tam tak brudno wokół 'gazu' panie Wojtku? ;) [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Skrzynia DSG? Jaki tam silnik siedzi? Robiłem we wrześniu piątkę, przyjemnie się to prało.. :) Dlaczego pedały nieumyte? I co tam tak brudno wokół 'gazu' panie Wojtku? ;) [-x Diesel jakiś :) Powiem tak. Współpracuję z jednym komisem i wpada na auto na kilka h ma być podpicowane za kilka drobnych, dlatego też niedociągnięcia są. Wiem wiem to mnie nie tłumaczy. Super, że ktoś pokazuje co schrzaniłem, a nie tylko cukier się sypie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Wojtek, bez urazy oczywiście, ale skoro to samochód od komisu na szybka akcję to czy jest sens taki pokazywać na forum ? ;) lepiej jakieś taki dopieszczony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Też racja. Nic się nie działo :D Next one będzie igła, bo nie komisowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 tez mam jeden komis pod ochroną ale wnetrza sobie daruje. Robie tylko lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi