AndrzejZ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Weekendowy pacjent Passacik z 98r lakier bardzo zciachany ale w tym wieku specjalnie mnie to nie zdziwilo Uzywalem kilku kombinacji past padow (zolty SNB,scholl niebieski,deox2,s17) ale musialem siegnac ostatecznie po futro ktore z deox2 tez jeszcze mnie nie zadowolilo efektem wiec poszla w ruch s17 na futrze na wykonczenie S40 na cyclo Naty's Blue Tak wygladal pacjent po dokladnym myciu i glinkowaniu a z bliska moim oczom ukazaly sie takie kwiatki: 50/50 lewy blotnik po futrze i s17 Porownanie tego blotnika PRZED i PO: I na koniec dnia jakos tak wygladal Passacik: PS Seba,i nie bylo rytmu HIP-HOP rozkminilem zagadke :D tanczylem z Flexem w rytmach walca wiedenskiego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Brawo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Fajny projekt i dobry rezultat ciesze sie bardzo ze krotka terapia naukowa pomaga rozwiajc wasze pasje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Tomek :D a mnie znowu nie było prawie bo Andrzej flexem robił to prawie jak moimi rekami :P :lol: :lol: :lol: :lol: Andrzeju brawo :D ważne ze klient zadowolony bo nam zboczeńcom zawsze coś nie będzie pasowało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Futro i S17? U mnie na Opelu, to futro i Deox1 lub futro i Scholl S03 dają dopiero radę. Jutro jadę do Piaseczna, więc mnie niema, ale w środę (może nox wpadnie) zapinam na maszynę futro z Deox'em 2 i cioram Tatrę, bo na DA pomarańczowy MS i Deox 2 poschodziło wiele, ale zostały głębsze Swirle. I tak się zastanawiam nad futro + deox2, lub pomarańczowy MS i Scholl S03. A wracając do Twojej pracy, to miło popatrzeć na odświerzonego nastolatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Należy się i pasacinie blask ;) Podoba mi się. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Super robota.! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Panie Andrzeju, super robota, świeci się i błyszczy aż miło. No i tak jak napisał Kuba, ważne, że klient zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dziekować za mile słowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To i ja dołączę MIŁE SŁOWO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no ładnie ładnie się rozkręcacie Panowie :) tak 3mać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no ładnie ładnie się rozkręcacie Panowie :) tak 3mać :)Dzieki :D No wiesz taki jest plan caly czas sie rozwijac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi