mr_matt Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Hej Dopiero zaczynam więc jest tego jeszcze niewiele. Mam pełno środków które tu wstyd pokazać. ;) typu Car Plan, Turtle, Moje Auto itp. Ale sukcesywnie zaczynam zbierać coś bardziej profesjonalnego. Oto moja kolekcja. Mam do tego jeszcze sporo małych i dużych MF ale akurat były w praniu. Co do środków Agapit Septa Superfresh 2 to uważam że zapach który tu na zdjęciu jest na wyczerpaniu jest o niebo lepszy niż Tenzi. P.S. przejrzałem Wasze kolekcje i moja wydaje się być SUPER skromna :) Ale od czegoś trzeba zacząć. Ja zbieram od 2 miesięcy dopiero. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ale podstawy są więc jest git :u Zbieractwo paskudna rzecz, nie wkręcaj się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Powoli powoli i będzie arsenał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi