Przexek Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam ! Mam takie pytanko ponieważ mój lakiernik odświeża cały lakier na mojej jettce i dobór lakieru zostawił mi :) Jetta oryginalnie pomalowana jest lakierem 2 składnikowym (baza+ bezbarwny ) . Chciał bym uzyskać dobry połysk na samochodzie i głębie lakieru taką mniej więcej jak mam na samochodzie taty : Czy na nie metalicu uzyskam taki lub zbliżony efekt ? Zdjęcie mojej jetty : Wybrałem już najciemniejszy lakier z palety VW ale bez ziarenek i waham się czy nie dosypać czegoś . Proszę o poradę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kup dobry lakier bezbarwny to samochód będzie się świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Korektę zrób porządną no i niech lakiernik się postara.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 nawet nie wiesz o co prosisz:D siedzisz na vwzone? znajdź golfa V od BLACK DEVILa- na bank przypadnie ci do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przexek Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 W tym tygodniu odbieram auto od lakiernika , zobaczymy co będzie :) Mam takie pytanko czy ktoś z Krakowa lub okolic był by mi w stanie jakoś doradzić ewentualnie pomóc przy dopieszcznianiu :) chciał bym się od kogoś tych podstaw nauczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przexek Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 podał byś numer ;D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 509 714 291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi