kodens79 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam wszystkich ! Od pewnego czasu jestem zafascynowany detailingiem. Jak widzę co moc kosmetyków może zrobić, coraz bardziej zaczyna mnie to kręcić .. Na wiosnę postaram się coś tam zrobić z moją foczką :) Mam nadzieję że pomożecie dojść mi choć do małej perfekcji :):):):) A to ta na której wszystko będę próbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać :) Fajna Foka,ze smakiem zrobiona :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Cześć, witamy na forum :)Zanim nie zobaczyłem zdjęcia, myślałem, że mówisz o swojej dziewczynie/żonie/narzeczonej ;)) Samochodzik zrobiony ciekawie (chociaż ja bym przyciemnił wszystkie szyby jednakowo), czytaj, pytaj, będzie malina :uUważaj tylko, ta zabawa wciąga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakazaj Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam Uważaj tylko, ta zabawa wciąga! jestem tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witamy na forum ! Daj wiecej zdjec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 lampy przod od RSa czy AngelEyes? siemandero! nie daleko mieszkasz wnosząc po rejestracji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnie230 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witaj Mariuszu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodens79 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Cześć, witamy na forum :) Zanim nie zobaczyłem zdjęcia, myślałem, że mówisz o swojej dziewczynie/żonie/narzeczonej ;)) Samochodzik zrobiony ciekawie (chociaż ja bym przyciemnił wszystkie szyby jednakowo), czytaj, pytaj, będzie malina :u Uważaj tylko, ta zabawa wciąga! Więcej szyb nie mam zamiaru przyciemniać ;) Jak dla mnie jest dobrze. Wiem że wciąga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodens79 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 lampy przod od RSa czy AngelEyes? siemandero! nie daleko mieszkasz wnosząc po rejestracji :) To jest wersja sport kombi. Więc xenon jest w podstawie przeciwmgielne są z St. Mieszkam w Mysłowicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
power55 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Siemankooo witam wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Siemanko . Bardzo fajny focus ;) jakie masz założone sprężyny ? -40mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi