seba2991 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 rękawica flexipads wełniana 2x wiadra 15L sonax kokpit matowy politura koch chemie nano szampon koch chemie szampon CG mr Pink srodek do felg moje auto na zdjęciu nie ma ale mam jeszcze kilka aplikatorów i ręczników z MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 początki są dobre, a z czasem kolekcja się powiększy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Szampon Kocha bardzo fajny :u A jak ta rękawica? Może kilka słów napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba2991 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 No szampon kocha zdecydowanie polecam najlepszy jaki uzywałem do tej pory, daje niesamowity blask, a co do rekawicy to jakośc wykonania bardzo przyjemna cała jest z prawdziwej skóry jest bardzo delikatna , fajnie myje jedynym minusem to długo schnie w porównaniu do rekawic z mikrofibry co do reszty produktów to tak sonax kokpit matowy polecam ten produkt fajny zapach nadaje mokry wygląd kokpitowi i funkcja antystatyczna czyli mniejsze osiadanie kurzu naprawde działa politura kocha tutaj nie mam porównania bo to moja pierwsza politura wiec moze wy napiszecie jaka by byla lepsza do mojego koloru moze mirror glaze #7 od magiures albo jakas inna mr pink bardzo przyjemny zapach i piana ale ogólnie w porownaniu do kocha wypada gorzej ps jaki wosk byscie polecali w granicach 200zł do mojego koloru dodam ze zalezy mi na wyglądzie nie na ochronie czy trwałości myslałem o woskach chemical guys 50/50 albo pete 53 co o nich powiecie a moze jakies inne zymol dodo itp? I co mozecie powiedziec o marce chemical guys , bardzo spodobał mi sie ich marketing filmiki gadzety cala otoczka firmy ale jak jest z jakoscia i dzialaniem ich produktow bo to jest przeciez najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100P Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 co do sonaxa to fakt bardzo ładnie pachnie i w miarę dobrze "wykańcza". na 10pkt daje mu 7. co do pete's 53 to mega łatwo się go nakłada i rozprowadza. ścieranie jest bardzo przyjemne i łatwe. nie pozostawia białych smug na plastikach. co do efektu to podobny do tańszego colli 476 z tym, że colli o wiele dłuzej poleży, nakladanie i ścieranie są trudniejsze jak w pete's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi