brzozek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Może nie będzie to full profeska, bo nie na blachy tylko wg prośby Booohala na felgi. wg producenta : Syntetyczny wosk, który nie wymaga polerowania. Aplikacja w 10 minut. Ochronna powłoka zapobiega osadzaniu się kurzu i brudu na samochodzie. Po zastosowaniu, każde mycie reaktywuje powłokę ochronną zapewniając połysk i ochronę aż do 10 myć. Zapewnia długotrwały efekt perlenia się wody. W znacznym stopniu redukuje czas spłukiwania i suszenia podczas kolejnego mycia, zapewniając wolny od zabrudzeń połysk bez żadnego wysiłku. - Chroni przed przywieraniem brudu- Każde mycie reaktywuje połysk i warstwę ochronną- Działa aż do 10 myć Pacjent czarnuch na zimówkach ;) felgi umyłem moim ulubionym środkiem do lakierowanych felg - Tezni alux 1:5, zrobiłem tylko przednie szybciej się brudzą ;) tak wyglądały po umyciu i nałożeniu AAS nakładałem 25 lutego: cała połówka: dziś połówka: cała: W między czasie wpadłem na szybko na bezdotyk opłukać z wierzchu, felgi nie były bardzo brudne, krople przedstawiały się tak : cała: połówka Na moje oko widać że jednak mniej się brudzi, niedługo wrzucą na blachy czarnucha. Jakiś update nie długo :) PS ufffff już myślalem że mnie coś trafi ze wstawianiem fot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 GIT :-bd Mam nadzieję, że nie spłynie po kilku hamowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi