mmakira Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 WitamParę fotek z usługi Quick Detailing, jaką wykonałem z wielką przyjemnością w firmie AUTEX , dealer Alfa Romeo w Bydgoszczy. - przygotowanie nowego auta do ekspozycji na evencie marketingowym. Prace wykonane z zastosowaniem kosmetyków Swissvax i Colourlock. Karoseria i felgi zostały oczyszczone Swissvax Nano Express a następnie dla nadania konkursowego wyglądu aplikacja wosku Swissvax Concorso. Na opony został zastosowany Swissvax Pneu matt, szyby oczyszczone Crystal Cleanerem. Elementy wewnętrzne - Protecton matt. Elementy skórzane tapicerki zostały zabezpieczone Colourlock Leder Versiegelung.Bella została przywieziona do dealera na otwartej lawecie bez żadnego zabezpieczenia:Relacja z prac:Efekt końcowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Coś pięknego :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100P Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 zakochałem się w tym samochodzie. moja GT była piekna ale ta rozkłada ją na łopatki. Jedno co mi w niej nie pasuje to ten metalowy pręt trzymający w górze tylną klapę. porażka. reszta idealna. PS. dlaczego czyściłeś skórę i kładłeś utrwalacz-vasergelung? czy to auto było już wcześniej używane? czy też robiłeś to w celach odświeżenia i dodatkowego zabezpieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Pięknie! Jeśli można... PS. dlaczego czyściłeś skórę i kładłeś utrwalacz-vasergelung? Bo to konieczność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dzięki Piotr. ;)Leder Versiegelung ma za zadanie zabezpieczyć skórę przed kontaktem z setkami tyłków które przez te parę dni przewiną się przez to auto.A potem jedzie do Poznania na targi... Prawdę mówiąc to najchętniej bym ją okleił grubą folią i odgrodził łańcuchem od publiczności, no i to odpalanie i piłowanie na zimno co kilka minut ~x( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100P Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 minetoo, czy chcesz powiedzieć, że skóra nie ma żadnego zabezpieczenia po wyjściu z fabryki? nie wiem gdzie to czytałem ale prawdopodobnie na stronie lederzentrum, że przez pewnien czas gdy auto jest nowe nie ma co grzebać przy skórach gdyż posiadają fabryczne zabezpieczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jedne mają inne nie... Od momentu opuszczenia fabryki różne cuda się z autami dzieją i koniecznością jest dopiąć wszystko na ostatni guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Fajna praca, auto... no to już wiadomo :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi