seba2991 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam mam pytanie odnośnie ręczników z mikrofibry megsa Supreme Shine zakupilem ten produkt na stronce było napisane ze sa bezpieczne krawedzie myslalem ze będą obszyte np satyną jak ściereczki np chemical guys jednak wykonczenie nie jest takie same i bardziej przypomina wykończenie ręczników za 10 zł , moze pare słów na ten temat od kogoś kto ich uzywa czy te krawedzie sa bezpieczne i jaka ogólna opinia na ich temat , z góry dzieki za odpowiedz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ogólnie Megs to marketowy syf Jest tylko kilka produktów w miarę fajnych A i nie kupuj u Polskiego przedstwaiciela bo oszust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dobrze docierają pasty i woski, to był jeden z moich pierwszych zakupów i nie powiedziałbym, że nieudany. A krawędzie to ja łapię pod dłoń ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ja mam ich mnóstwo i narzekać nie mogę. Nie wiem skąd przekonanie, że żółte fibry megsa to syf. Niektóre mają grubo ponad 2 lata i w dalszym ciągu miękkie i co najważniejsze delikatne dla lakieru. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi