biały Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nie mam fotek przed pracą bo nie mogłem swoim "rewelacyjnym" aparatem złapać hologramów , a to z ich powodu klient przyprowadził auto na usługę . Chociaż trochę więcej było do roboty bo auto miało dziwny osad na lakierze że aż glinkę wyrywało spod palców . Ogólnie do usunięcie osad, drobne ryski i hologramy . Użyłem pada SNB ,pasty Deox 1 , Deox 2 i na niektórych elementach Scholl S17 ponieważ auto było częściowo lakierowane . Na wykończenie preparat SNB + Nattys Blue . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Piknie Toamszku uwilebiam zdjecia z twojego SPA ale cudaku nie napisales skad to auto wrocilo to taka znana firma co robi renowacje i zabezpieczenie lakieru :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Piknie Toamszku uwilebiam zdjecia z twojego SPA ale cudaku nie napisales skad to auto wrocilo to taka znana firma co robi renowacje i zabezpieczenie lakieru :oops: Auto było robione w firmie diamondbrite i te hologramy były po ich usłudze ... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Fajna robota. Bardzo mi się podobają e39 a to moim zdaniem najładniejsze zestawienie kolor-felga-pakiet. Z chęcią bym przyswoił. i na dodatek super wyposażone ... rzadko nawet e39 bywa tak bogata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Slicznotka wyszla,mowilem Ci przed woskiem ze juz jest zajebiaszcza, a po to juz bajka,na zewnatrz efekt mokrego lakieru powalajacy :mrgreen: szkoda ze na srebrnej takiego efektu nie bedzie widac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panie kolego, wykonałeś piękną robotę po tych marketingowych cudakach. Czyżby to była M5 czy tylko z pakietem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Na wykończenie preparat SNBTomaszek, oświeć mnie co to za "preparat SNB" :roll: Git wygląda po zabiegu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Też bym przyswoil. pod warunkiem , że klekot. Pb nie interesuje mnie :lol: Ale bardzo ładnie wyszło Tomek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Niestety nie M5 tylko w pełnym M-pasztecie :) Niestety bocian ... kle...kle...kle :P A co do preparatu SNB to może Seba wypowie się na ten temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie niestety, tylko na szczęście :lol: . 2,5 czy 3.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 bardzo ładny projekt , no i efekt pierwsza klasa :) jestem pozytywnie zaskoczonyże deox 2 i jeden dał rade na ta takim lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie niestety, tylko na szczęście :lol: . 2,5 czy 3.0? 530dA :) W BMW powinny być tylko "i" :) R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No nieźle... :twisted: zaj........sty kolorek tej BM-ki a po zabiegu hmmmm no ładnie to wyszło :D Tomek ale ty tylko poprawiłeś Daimonda powłokę :P nawet ładny efekt robi Diamencik + Nattys :P :P :P A tak na serio jak zawsze Piknie Panie Kolego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Najs be em wu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ale ma piękny kolor !! Bardzo ładna robota. Ostatnio kocham BMW i zastanawiam się czy nie wykonywać usług tylko na BMW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi