Gość ada Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Do tej pory myślałam, że jestem dla mojego autka, najlepszym, co mogło mu się trafić, ale po kilku godzinach spędzonych na tym forum.. no cóż. :( O kilka rad zapytam po zrobieniu zdjęć.. A na dobry początek: Mam na imię Ada, wędruję moim czarnym (perła) Golfem pomiędzy Poznaniem (praca) a Strzelcami Opolskimi (rodzina). :) Do usłyszenia! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Powitać,płeć piękna na forum zawsze wywołuje niemałe porusznie 8-} Czytaj,pytaj,jak w domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witamy wśród zakręconej rodzinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Cześć Ada, witamy na forum :ymhug: Kobiety tutaj są w mniejszości, więc tym bardziej cieszy Nas Twoja obecność :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Siemka Ada!!! :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ada Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dziękuję za miłe powitanie! :) Za chwilę umieszczam mój pierwszy post w dziale "pierwsza pomoc" i liczę na wsparcie dla mojego Niuniusia. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorekbasta Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Siemanko wszystkim. Radek z Chorzowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 :-h Musisz Radek iść tuhttp://detailingclub.pl/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=new_post&f=9 i założyć własne powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi