Tequila Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam, mam na imię Krzysiek. Mieszkam we Wrocławiu. Chciałbym użyskac od was porady jak dbać o moje oczko w głowie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Siemanko ! Bardzo ładna bawareczka , widać ze autko zadbane . ;) A kolor... :-" " Polerujesz cały dzien , a on dalej srebrny " :D Wnętrze mi sie podoba :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Cześć Krzysiek, witamy na forum :) Auto super, na pewno pomożemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Siema :) Fajna bawara,no poza dokładką,jednak Mpakietowy lepiej wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie zrażaj się, srebrny też może powalić na kolana :P Piękne auto :) Jest co robić na pewno, aby cały czas tak wyglądało. Tyle osób zaczyna być z Wro, że chyba będą spoty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi