SzaKal Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Samochód został zabezpieczony 17.03.2014 Lakier został odświeżony, odtłuszczony i zabezpieczony UNC-R Od tamtej pory żadnych wspomagaczy typy quick detailer, hydro wosk itp. Auto garażowane, ale używane codziennie po mieście. Przepraszam za jakość zdjęć ... ale po wgraniu w fotoszek tak spada ich jakość. A tak wyglądają miejsca za kołami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Mam, używam ,znam, potwierdzam Dziwię się tylko dlaczego to nie jest numer jeden wśród detailerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Heh bo nikt tego nie reklamuje, producent ma swoich odbiorów w całej europie, a ja i tak nie nadążam z zamówieniami ;) Dla mnie jedno jest pewne, ten kto raz skosztuje tego produktu to już jest mój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Aplikacja w taką tem, jak jest aktualnie, to jest bajecznie łatwa, w ostatnim czasie robiłem Q7 i civika z jednej butelki i jeszcze mi zostało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Bardzo fajnie to wygląda :u . Spokojnie trzeba czasu, produkt jak widać broni się sam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Obroni się na błękitnej strzale. Aquartze padną albo już padły :D PNS i reszta wosków to w zimę 3-4 miechy. Zostanie UNC-R nie wzruszony i wtedy ludzie sprawdzą cenę/wydajność/efektywność i pójdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 W tym roku opcja 'entry' to u mnie PNS ale od przyszłego roku namawiam obecnych oraz przyszłych klientów którzy mieli/chcą mieć powłoki na UNC-R. Arek, za jakiś czas będę się odzywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zapraszam, UMC-R nie najgorsze heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kilka zdjęć kropelek. Powłoka na tym aucie leży 4 miesiące. Po ostatnim myciu zrobiło 300 km w deszczu i postało w nim później 2h. Przy następnym myciu nagram film jak zachowuje się powłoka względem bieżącej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 a resztę kosmetyków od max protect ktoś testował? do opon itp itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Poza UNC-R i 2 reszta produktów raczej zwyczajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Taka ciekawostka : https://www.facebook.com/AQUAOPOLE/posts/1082643935094453?notif_t=like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wzorowo!!!! UNC R ma "minetoo aproved" z doświadczenia i bezapelacyjnie. Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Arku, kładłeś UNC-R'a na Plastilaka? Mam klienta z takim wozem i rozmyślamy jak to fajnie zabezpieczyć. Ochrona przed rysami na takiej powłoce (guma) robiłoby cholernie dobrą robotę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupi Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Na czarnym lakierze wygląda jak lateksowe wdzianko catwoman. Powyższy filmik SzaKala jest jednym z niewielu, jakie prezentują efekt na jasnym. Efekt przyciemnienia byłby mocno widoczny na białym perłowym? Zrobił by się szary? Kusi mnie na położenie jakiejś powłoki, ale obawiam się istotnej zmiany efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Biały lakier nie zrobi Ci się szary, ciemny. Jeżeli masz biały bez żadnego ziarna to po prostu zrobi się taki jakbyś oblał go szkłem, A jeśli masz jakąś perłę białą, to wtedy bardzo fajnie zostanie ona uwydatniona i podkreślona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Coś ode mnie ;) Mondek z lakierem ceramicznym zabezpieczony UNC-Rem. Jak się dobrze przyjrzeć w HD to fajnie się lakier mieni w słońcu. Nie mogę sobie przechwalić UNC-Ra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Na masce 3miesięczny Zymol Carbon, na błotniku kilkudniowy UNC-R od Max Protect: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jest różnica w kroplach :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi