kubik Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam, dzięki uprzejmości Mariusza z ShowCarShine.pl miałem przyjemność przetestować Niewidzialną wycieraczkę firmy Tac,o nazwie Hydro 30. Producent zaleca po uprzednim przygotowaniu szyby(Z szyby za pomocą Ceriglassa i filcu na DA zdjąłem resztki G1ki po 35kkm,test tafli oczywiście wykonany i zaliczony,potem mycie czystym apc,pianką do szyb i na koniec,Gyeon Prep.),1 warstwę,którą należy spolerować po 1 minucie...tak zrobiłem za pierwszym podejściem i według mnie było mało satysfakcjonująco. Zrobiłem po swojemu,czyli 2warstwy nakładane kolistymi ruchami,polerowanie po 5minutach,2ga warstwa nakładana po kolejnych 5minutach. Wrażenia z aplikacji.Naprawdę banalne docieranie,jak dobry wosk,tym bardziej nie rozumiem zalecenia polerowania po 1minucie. Potem auto nie widziało wody przez jakieś 24h i jako,że pogoda sprzyjała,wyjazd na bezdotyk kontrolnie. Wygląda to tak Woda podniosła się przy ok 60km/h Jest to test długodystansowy,zobaczymy ile pożyje,auto jeździ sporo i raczej mimo wszystko wycieraczki są w nim używane. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ciekawi mnie ta firma, zobaczymy jak się spisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi