Gogol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie znalazłem żadnego tematu o miernikach, więc postanowiłem założyć nowy. Szukam jakiegoś miernika grubości lakieru najlepiej jak był by z sondą, możecie jakiś polecić ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie znalazłem żadnego tematu o miernikach, więc postanowiłem założyć nowy. Szukam jakiegoś miernika grubości lakieru najlepiej jak był by z sondą, możecie jakiś polecić ? Pozdro CDS-y juz maja w swojej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 W ich ofercie nie widzę mierników, które by mierzyły grubość lakieru na plastikowych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Gogol: wiec tak w naszej ofercie nie ma miernika do pomiaru lakieru na elementach z plastiku ale postaramy się dowiedzieć i w miarę możliwości będziemy informowali jak da się coś załatwić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ok było by bardzo fajnie. Ojciec gustuje raczej w samochodach plastikowych typu renault espace :lol: więc tam taki normalny miernik się nie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Spoko :D jak cos daje info :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Chciałbym kupić miernik grubości lakieru ale nie chcę za dużo wydać i nie chcę też kupić gów**. Czy Waszym zdaniem ten warto???: http://www.cds-autospa.pl/sklep/miernik ... _gl2b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 z tego co widzę to ma jedną wadę: czujnik jest wbudowany, a dużo wygodniejszym rozwiązaniem jest czujnik na giętkim kablu, dzięki czemu nie trzeba miernikiem wyginać albo wciskać go w ciasne miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 w naszej ofercie nie ma miernika do pomiaru lakieru na elementach z plastiku ale postaramy się dowiedzieć i w miarę możliwości będziemy informowali jak da się coś załatwić :DKuba, macie jakieś info w sprawie tych mierników czy sa tylko te co do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Więc tak w tej firmie skąd mamy mierniki nie ma poszukiwanego miernika przez Gogol'a czyli do plastików. Czyli w ofercie są tylko te "standardowe" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi