Firma MSmart Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Naprawa zarysowań szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 To jest gotowy samochód? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 oby nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firma MSmart Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zdjęcia są w trakcie pracy i po skończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Panowie, proszę o poprawienie o opis oraz rozmiar zdjęć bo z samych zdjęć to wywnioskować można, że auto jest nie skończone a do tego robota "spier.... " ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firma MSmart Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dwa ostatnie zdjęcia jest to skończony samochód, portal nie pozwala nam wrzucić większych, jeśli chcecie się zapoznać z naszymi zdjęciami w lepszej rozdzielczości zapraszamy na FB. https://www.facebook.com/Msmartpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No. Na FB nadkola dalej brudne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Bardziej bolą brudne felgi od wewnątrz, a opony już wysmalcowane więc ten etap zakończony. Chłopaki ściągajcie koła, efekt będzie dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie zawsze klient płaci za demont felg. Ale jak się nie umie bez demontu umyć nadkoli to albo się tego uczy albo.... I tak właśnie wygląda detailing w Polsce. Naczytać się forum i do dzieła robić hajs! Sorry ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Przepraszam ale mnie już to dobija, jeszcze trochę to lakiernicy robiący polerkę za dwie stówy będą mówić że robią autodetailing. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tylko ze klienci czesti nie chca myc felg od srodka i myc nadkoli, wiem to po znajomych, wiec firmy maja to za darmo robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tylko ze klienci czesti nie chca myc felg od srodka i myc nadkoli, wiem to po znajomych, wiec firmy maja to za darmo robic? =)) to nie pisz projekt tylko mycie auta Ja jak robię zwykły komplet na myjni to myje nadkola i felgi od środka a co dopiero przy korekcie.Ośmieszasz się pisząc"nasz nowy projekt" Weż sobie to pod uwagę i nie obrażaj się bo nie mam złych intencji. A jak mi klient zaznacza proszę nie myć felg od środka bo to czy tamto to go wypierda...lam z myjni bo weżmie i pokarze kolegom,że felgi nie umyte potem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi