coobah81 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Hejka! Za tydzień koleżanka wychodzi za mąż. Pada hasło: Trzeba przygotować auto, żeby jakoś wyglądało. Do pracy użyłem wszystkiego co mam :) i co już wymieniałem w moich relacjach. Ze zmian w arsenale była Menzerna FG400 (bardzo pozytywne wrażenie!), pad filcowy + Car Glass Polish Autoglym na szyby, pod wosk poszedł Megsowy DC2, na chromy K2 Aluchrom, na zewnętrzne plastiki poszła zupełna dla mnie nowość Autoglym Super Shine. No to autko przyjechało i wygląda tak: 20" trochę brudne: Coś tam w słonku widać: Po porządnej dekontaminacji glinka ma niewiele roboty. Tutaj po całym prawym boku: Rzut oka na autko po glinkowaniu. Furka wymyta: Wprowadzamy do garażu i oglądamy dalej: Coś się zaczyna dziać: Jednak trzeba jeszcze popracować: Troszkę lepiej: Autko praktycznie skończone, można wyjechać bez wstydu: Pozostały jeszcze duperele + druga warstwa wosku FK 2685. Może jeszcze parę fotek cyknę jutro ;) EDIT: Fotki z dziś, auto skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 gites :ymapplause: Będą w szoku Ci od wesela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 brawo :) :ymapplause: :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 doszło kilka nowych fotek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Eeehhhh.... czarny ML, miałem i kochałem go "pieścić" :u Wyszło SUPER!!! - efekty lustra dają ogromną satysfakcją z pracy, mimo że jest jej ogrom ze względu na gabaryty auta. Łza się w oku kręci. [/url]1036_1 by Mirek13, on Flickr 1035_1 by Mirek13, on Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 O! Prawie taki jak mój pacjent :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Noooo, prawie 8-) Starszy brat, Twój to był już poliftowy czyli z rocznika 2009 lub wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Co za refeleksy, świetne :) Musiałeś się namachać Teraz tylko pytanie, czy do ślubu nie została Twoja praca zniszczona przyklejeniem jakichś bajerów na lakier :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Co za refeleksy, świetne :) Musiałeś się namachać Teraz tylko pytanie, czy do ślubu nie została Twoja praca zniszczona przyklejeniem jakichś bajerów na lakier :/ w najbliższą sobotę ocenię co tam zostało ponaklejane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi