minetoo Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W ostatniej chwili coś pstryknąłem bo wiecie jak jest na takich imprezach ;) PS Jestem tym bardziej chory na Z3 a maszynka niebawem zostanie opisana przeze mnie ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 żółty mk 1 na schmidtach th line =p~ =p~ =p~ a maszynka to klon rupesa i coś podobnego do krauss s21??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Chyba wszystkie przyjechały na lawetach bo przecież nie da się jechać po naszych drogach na takich naleśnikach =)) Furki fajne ale, jak wiecie, nie rajcują mnie gleby i monstrualne koła nie mieszczące się we wnękach 8-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Fury fajne, gleby konkretne ;) po imprezie pewno było kręcone gwintem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kiedy coś więcej o maszynce? Warta uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 O maszynce na razie nie napisze. Umowa taka ;) Warto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 na sąsiednim forum są zapisy na przedsprzedaż za bodajże 777zl ps. warto ten konkretny model czy ogólnie maszyny ze skokiem 21mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Gniotę ją i opiszę w osobnym dziale ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi