kubik Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam, dzięki uprzejmości Mariusza z ShowCarShine,miałem przyjemność przetestować środek TAC System:Water Glass. Jest to silnie skoncentrowany środek z wysoką zawartością kwarcu. Do testu stanęła Corsa,która wstyd się przyznać,ale od września nie widziała wosku glinki i tym podobnych rzeczy... :/ Auto po umyciu na bezdotyku: Powiedzmy sobie niepodważalna tafla :mrgreen: Preparat jest koncetratem,można stosować już od 1:5,lub nawet mniej w przypadku bieżącego mycia,ale ja rozrobiłem w proporcji 1:4. Na auto zużyłem 35ml,więc specjalnie bogato to nie leciałem. Tak wyglądało to od razu po spłukaniu A tak wygląda to po 4dniach 8-} Jak na tak łatwą aplikację,to bardzo fajny środek :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi