beem_e30 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Siemanko mam na imie Karol . Pochodze ze szczytna okolice Olsztyna na warmi i mazurach. Detalingiem jeszcze sie nie zajmowałem bo to cos wiecej jak zwykła polerka. Pracowałem zawsze na pastach 3M mam nadzieje ze z waszą pomocą sie to teraz zmieni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Cześć Karolu, witamy na forum :)W Szczytnie zatrzymuje się zawsze na posiłek wracając znad morza (Restauracja Leśna). Robisz to zarobkowo czy hobbistycznie? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beem_e30 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Narazie tylko hobbystycznie może kiedyś coś wiecej sie uda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi