hulku Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Hejka Jestem Piotrek mam 19 lat Mieszkam w okolicach Kazimierza Dolnego Autodetalingiem nie zajmowałem sie prawie wogóle o ile woskowanie samochodu taty mozna tak nazwać :P Chciałbym zeby moje autko wygladało cały czas pieknie mam nadzieje ze mi pomożecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Cześć Piotrek, witamy na forum :) Czytaj, pytaj i będzie pięknie :u Czym jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulku Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 VW Passat B7 czarna perła 2011 lakier prawie jak noy z tym ze nie za gruby bo 80-90 Oraz chce przywrocic zycie w WV Sharanie 2004 czarny metalik lakier w srednim stanie duzo "świrli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi