WojtAs Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 W końcu postanowiłem i jestem wsród was mam na imię Wojtek mówcie mi Wojtas,mieszkam w Koszalinie i na codzień poruszam sie Bmw e39 z 1997r dodam foto jeszcze dzis.Detailingiem interesuje sie od jakiegoś czasu,zawsze lubiłem aby autko ładnie sie prezentowało ,postanowiłem bardziej zgłębić wiedzę i tajniki detailingu mam nadzieje szanowni koledzy ze mi w tym pomożecie Pzdrawiam wszystkich serdecznie.WojtAs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Hej, hej!!!! Noooo!!!! wreszcie jakiś ziomal zawitał na forum :ymapplause: Witaj!!! :ymhug: Mieszkam w Mielnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 siema Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jak obiecałem wrzucę zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 W dniu 8.09.2014 o 17:52, fonnes napisał(a): Hej, hej!!!! Noooo!!!! wreszcie jakiś ziomal zawitał na forum :ymapplause: Witaj!!! :ymhug: Mieszkam w Mielnie. Witama Cię Mirku,bardzo blisko można się będzie umówić i pogadać niedługo planuje polerke,wiec jesli chcesz mozesz doradzic mi w kilku kwestiach pzdr Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Wojtas, zawsze chętnie służę pomocą, w miarę mojej wiedzy :-B Na forum też jest sporo ludzi o ogromnym doświadczeniem i wiedzą. Bardzo fajny kolorek do detailingu tej beemy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witamy na forum ! :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Cześć Wojtek, witam na forum :) Auto ładne ale gumy za duże ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 W dniu 9.09.2014 o 18:33, JJ. napisał(a): Cześć Wojtek, witam na forum :) Auto ładne ale gumy za duże ;)) Hm...tzn? Chodzi o rozmiar felg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Opona baloniasta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtAs Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Profil 45, gdybym miał niższy to.jeździlbym jak wozem drabiniastym ponieważ mam.zawieszenie m-technik które jest dość sztywne.Wiec uważam za uzasadnione wstawienie balonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi