Azraelita Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam Was wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Mateusz, lat 18, kilka tygodni temu kupiłem pierwsze auto jest to biała Fiesta Sport mk7 . Car detailing interesował mnie od dawna ale niestety rodzice nie mieli w planach wydawać kilku stówek na jakieś bajery. Teraz mam szansę coś z autkiem zrobić i utrzymać je w dobrym stanie. W domu mam też Passata B5fl srebrny kombiak niestety lakier zapuszczony i sporo rys które trzeba będzie na wiosnę poprawić i Insignia czarna kombi (była polerowana przez "profesjonalistę" ale wtedy jeszcze nie wiedziałem, że hologramów nie powinno być :P) Mam nadzieję, że Was nie zawiodę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Cześć Mateusz!!! Nas to może nie zawiedziesz, ale obyś się nie zawiódł efektami prac detailerskich na białym i srebrnym lakierze :(( :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Witamy na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Joł! Fiesta MK7 miłe autko :) Szkoda, że biała ;) Wrzucaj foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azraelita Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jak tylko odbiorę od lakiernika to wrzucę foty ;) no biały, biały - Frozen White :P zobaczymy co da się z niej wycisnąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Cześć Mateusz, Fajną flotę masz do opieki, staraj się :u Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azraelita Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wielkopolska, okolice Jutrosina ;) od wczoraj przez bliskie spotkanie z lisem plany znów się odkładają bo muszę kupić kilka plastików do passata :P Mam 2 fotki po lakierowaniu więcej jak ją w końcu umyję bo teraz miałem ją 5 minut :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi