_Shadow Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witajcie ;-) ucze sie dopiero dbania o autko, chyba skutecznie bo wszyscy wokoło nagle zaczeli jakos kupowac woski i dbac o auta jak ja zaczałem jezdzic byłyszczacym hehe czas na nauke polerowania mechanicznego, i tak w przyszłosci planuje zajac sie tym powazniej o ile da sie z tego wyzyc jakos :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witajcie ;-) ucze sie dopiero dbania o autko, chyba skutecznie bo wszyscy wokoło nagle zaczeli jakos kupowac woski i dbac o auta jak ja zaczałem jezdzic byłyszczacym hehe czas na nauke polerowania mechanicznego, i tak w przyszłosci planuje zajac sie tym powazniej o ile da sie z tego wyzyc jakos :P Na suchary i wode starczy, witam wsrod zapolerowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Siemka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Hejka!!! przyszłosci planuje zajac sie tym powazniej o ile da sie z tego wyzyc jakos :PTak jak prawi kolega z forum: "Bo detailing to robota lekka, łatwa i przyjemna" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witamy w rodzinie. Zapraszamy do wspólnych narad, obiadów i kolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 czas na nauke polerowania mechanicznego, i tak w przyszłosci planuje zajac sie tym powazniej o ile da sie z tego wyzyc jakos Ostatnio myślałem, czy by nie zacząć robić wakacyjnego biznesu na ulicy: "dzień dobry drogi sąsiedzie, oferuję detailing auta, pełen serwis 100 zł" "oferujesz -co- auta?" Mając środki i polerkę, nieźle dałoby się zarobić. Tylko, że na razie nie mam tego ani tego. Aha, i dobrze by było jeździć pod dom sąsiadów własnym autem, żeby im pokazać "próbkę reklamową". No, tylko na razie bym musiał jeszcze swoje własne auto porządnie zrobić, haha. Problem w tym, że 90% ludzi i tak by powiedziało "panie, jadę na myjkę i mam to samo za 20 zł" W każdym razie, witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Problem w tym, że 90% ludzi i tak by powiedziało "panie, jadę na myjkę i mam to samo za 20 zł" W każdym razie, witaj na forum. To fakt, jednak ja zauważyłem u siebie lekkie uświadamianie społeczeństwa po krótkich wykładach i pokazaniu rezultatów pracy ;) Więc nie jesteśmy na straconej pozycji. Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Siemka. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi