sosgrad Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 mam dylemacik dotyczący past polerskich i nie wiem którą firmę wybrać. Zastanawiam się pomiędzy 3M , Menzerna , i 4 nano. Co doradzicie?? a może zupełnie coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Napisz jeszcze jakie efekty chcesz uzyskać, jaką maszyna chcesz pracować i jaki lakier ma być polerowany wtedy będzie łatwiej cokolwiek doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosgrad Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 pasta ma być stosowana na wielu samochodach maszyna to na razie zwykła polerka a zależy mi na niebanalnym blasku i głębi koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterShine Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 raczej potrzebujesz różnych past do różnego efektu, lakieru itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Menzerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi