miger Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Mój pierwszy, nie licząc przywitania się, post będzie oczywiście pytaniem. A więc: czy jesteście w stanie polecić jakieś sensowne studia detailingu, bądź centra szkoleniowe (najlepiej byłoby na terenie 3miasta) które organizują parodniowe szkolenia (byłoby fajnie otrzymać na koniec dyplom ukończenia takiego kursu)? Znalazłem parę ofert, ale pytam tutaj, bo wiem że niektóre firmy nie podchodzą zbyt profesjonalnie do tego typu przedsięwzięć. Jeżeli to zły dział, to prosiłbym o przeniesienie tematu. Dziękuję z góry za wszelką pomoc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
79milosc79 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Kupując u mxnowickich polerkę to szkolenie 1 dniowe masz za darmo. Narazie tylko to mi się przypomina. A jakie szkolenia cię interesują? z prania tapicerki, polerki lakieru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miger Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Głównie chodzi mi właśnie o polerke i zasady obchodzenia się z lakierem w praktyce. Reszta póki co z forum, a do maszyny trzeba mieć chyba jednak w miarę wprawną rękę, żeby na początku nie zrobić kuku, czy nie? Dziękuję za odpowiedź, poszukam oferty tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Krzysiek Kanar wydaje mi się że robi szkolenia, Shine Factory widziałem ofertę 3 dni x 1k pln /dzień, jeszcze ostatnio widziałem na fejsie ofertę ale nie pamiętam z którego to było "sklepu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darko Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam. Gdzie najlepiej zrobić dobre szkolonko w dolnośląskim bo chce otworzyć auto spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 24 Marca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Prawie większość dużych firm detailingowych organizuje szkolenia detailingowe. W dolnośląskim masz Detailing Academy, które organizuje szkolenia z detailingu, renowacji skóry, czy folii ochronnych. - https://www.facebook.com/DetailingAcademy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darko Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Zastanawia mnie tylko czy w mieście o liczbie mieszkańców 80tys jest sens otwierać bo w tej chwili co miasto to auto spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator WuWo Opublikowano 24 Marca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Wszystko zależy od Twoich prywatnych znajomości, ile jesteś w stanie poświęcić na promowanie firmy, w jak zamożnym mieście mieszkach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darko Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Miasto jak każde inne jedni maja inni nie i tu jest bolączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi