zimi8 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To takie pierwsze zamówienie :DWiadomo że będzie więcej bo brakuje kilku produktów ale nie wszystko naraz :P Coś do polerowania :D A to mój kochany samochodzik na którym będę testował kosmetyki :DZ takich małych info co do samochodu: Soczewka,biały dach(folia),felga 14,delikatna gleba i porządne car audio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Działaj i wrzucaj zdjęcia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 wojak10 Wiesz że będę pilnował zdjęć i prac hehe :D Kolejne zakupy w lutym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Matiz na soczewce wygląda niecodziennie ;) Masz zdjęcia z bliska? No i opisz Car Audio, ostatnio myślę o tym temacie intensywnie. A kolekcja niczego sobie. Chociaż nie trawię jednej "firmy", początki są dobre :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Foto lamp i zapomniałem że są też spryskiwacze wysokie ciśnienie :D Kolejne prezenty przyjdą w przyszłym tygodniu :D oczywiście pochwale się hehe :D Car audio to długa historia :) System dwu drożny U-Dimension,kable Hollywood Energetic,Radio Pioneer modelu nie pamietam :P) ,Wzmacniacz U-Dimension jr.4300,Kondensator 1F Hollywood Energetic,Subwoofer Re Audio 150w Rms, na zlocie Daewoo wydmuchało 131,6 decybeli :D JJ. jakiej firmy? Shine Garage?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Problemów z policją za lampy nie miałeś? JJ. jakiej firmy? Shine Garage?? :-" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Problemów z policją za lampy nie miałeś? :-" hahaha :D Młody stażem wszystko trzeba przetestować :D Wiesz co kontrole były ale z lampami zero problemu.Soczewka i xenon czyli dobre odcięcie światła,spryski wysokiego ciśnienia są :) samopoziomowania nie musi być bo auto jest wyprodukowane przed 2001r. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jednegoo widziałem ładnego matiza i to chyba na tym forum (czerwonego). Ten jest drugi, fajny matiz :D Ja tam nie mam nic przeciwko SG, nie używam niczego od nich oprócz APC (które jak dla mnie jest OK). Moim zdaniem kolekcja ma wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy - sam pierwsze zakupy miałem sporo skromniejsze (APC, Colli, UC i jakieś aplikatory/szmatki). Jak masz maszynę i pasty z IPA, to masz chyba wzsystko co potrzebne. Potestuj sobie teraz rożne rzeczy i wybierzesz najbarzdiej Ci odpowiadające. Jaki plan na kolejne zakupy masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Biszkopt cała wiosna i lato będzie do testów hehe :DWiesz co pierwsze zakupy chciałem żeby własnie obejmowały jakieś pady,pasty,IPA,szampon i jakiś wosk :)Teraz to będą zakupy bardziej techniczne typu rękawica do mycia,ręcznik do osuszania,jakieś dodatkowe pady,tarcza mocująca pady bo tego mi brakuje jeszcze :-? Kolejne zamówienie będzie w marcu i tu już planuje uderzyć z porządnymi zakupami hehe \:D/ coś typu:APC,Quick Detailer,coś do mycia wnętrza,piana aktywna,coś do kół ale spokojnie na bieżąco będę uzupełniał temat \m/ A teraz coś co do mnie przyszło : Pad to Urban Pro Snake 150mm bo nie widać na foto co to jest hehe :D Niby nic ale kolekcja powiększa się hehe :-bd A i zapomniał bym jeszcze heh czekam na większą paczkę kosmetyków AutoGlym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja na początku musiałem liczyć kasę, więc do kół nie kupowałem nic długo - używałem mocniejszego APC i/lub Tenzi Alux, mnie wystarczało. APC rzeczywiście, przyda się bardzo - do wnętrza możesz używać bardziej rozcieńczonego, żeby nie kupować za dużo. QD się przyda, na początku miałem FK 425 tester, za 10 PLN można już popróbować :) Rękawicę mam Flexipads z merynosa, coś koło 45 PLN kosztowała i od dwóch lat dzielnie służy. Niestety, niedługo będzie jej kres, ponieważ jej nie czesałem po praniu. Za czymś muszę się rozejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Biszkopt no u mnie APC napewno się pojawi chociażby do testów hehe :) no rękawica do podstawa i właśnie będę chciał kupić coś mądrego :)A teraz coś co dziś mnie dziś przyszło :) : Niby nic ale powoli do przodu :) już nie mogę doczekać się pierwszych testów 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tnij lepiej przednie sprężyny a nie kupujesz kosmetyki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wojak10 jak tylko Ty zrobisz i usiadze to wiesz ze wpadam ze swoim i robimy to samo :D Kosmetyków nigdy za mało hehe :p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi