chmielu1220 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 czy można jeszcze czymś doczyścić moje felgi ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulku Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 iron x albo obliviona z Mainza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu1220 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dzieki za podpowiedz musze sprobowac bo bralem ten iron off i wiekszoc pusicilo i chce zeby moze sie tych pozostalosci pozbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kolego wyglada mi to na smołę i klej. Możesz użyć do tego SG T&G. Ladnie schodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ale na ramionach odchodzi Ci lakier. Z tym nie da się nic zrobić. Z bębna jeszcze trochę usuniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu1220 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 no tam gdzie lakier odchodzi to wiem ale sa jeszcze pozostalosci ktore mam nadzieje ze zejdą i musze sprobowac SG T&G:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi