minetoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 No to będzie zamieszanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Obiecujesz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Boję się że tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Bać to mnie, nie ja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dokładnie to analizuję. Początek to poznanie twórcy systemu. Człowiek lat 50 z plusem od 30tu lat w car care. Sam system starszy od CarPro i Gtechniq. Analizuję dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Aaaaaa ja na genezę już raczej nie zwracam uwagi. Ktoś może robić coś 30 lat i będzie to robił 30 lat źle. Czekamy na apdejty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dokładnie w ten sam sposób do tego podchodzę. Dlatego albo to jest dobre albo z pełną premedytacją wrzucę całość do kosza :) Cały ja, bez przebaczenia ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 zmien nazwę tematu, bo teraz jest myląca :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie wiem jak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 minetoo mógłbyś coś napisać o aplikacji powłoki (jeżeli to nie tajemnica ) , google niewiele mówi , albo nie umiem znaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Aplikacja absolutnie najłatwiejsza z jaką miałem do czynienia. Dużo czasu na reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Aplikacja absolutnie najłatwiejsza z jaką miałem do czynienia. Dużo czasu na reakcję. Dzięki za informację , a mógłbyś napisać przybliżony czas docierania powłoki po aplikacji ? Jeszcze chciałbym spytać czy ten środek do zabezpieczania tapicerki nadaje się do dachu cabrio czy to raczej wyłącznie do wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nawet 10 minut czasu. Sieciuje się powoli, można spokojnie docierać i obserwować w różnym świetle. Nie mam info apropo impregnantu. Myślę że tak samo dobrze będzie na dachu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzięki za cenne informacje , niedługo będę się nią bawił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi