fireman_marcin Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Scangrip SunMatch Dziś w ręce wpadła mi nowość jaką ostatnio chwalą się chłopaki z Polytop’a, a dokładniej Scangrip SunMatch, czyli jak twierdzi producent jest to lampa warsztatowa służąca do odpowiedniego dobrania koloru lakieru.Jakie dla Nas znajdzie zastosowanie? A no właśnie też na lakierze ale nie przy dobieraniu, a inspekcji.W tym właśnie zadaniu miałem okazję ją sprawdzić i według mnie spisuje się naprawdę dobrze (więcej na zdjęciach). Dla ciekawskich trochę danych od producenta:Ultra high CRI COB LED95 CRI4500 KELVIN1100/550 lux (step 1/step 2)400/180 lumen (step 1/step 2)IP651h/3h czas pracy3,7V/2200mAh Li-ionCzas ładowania 4hEU patent 2373282 Trochę o samej lampce. W trzech słowach? Lekka, poręczna, solidna. A bardziej wylewnie to trzymając w ręku nie czujesz powiewu chińskiego wiatru, natomiast masz przekonanie, że ktoś przyłożył się przy wykonaniu. Cała pokryta antypoślizgowym gumowym materiałem, dzięki czemu pewnie leży w ręku. Dzięki wbudowaniu magnesu w części ruchomej, można ją przyczepić w dowolnym miejscu i w dowolnej konfiguracji oświetleniowej. Dodatkowo jeszcze na górze ma haczyk, który pozwala zawiesić ją np. przy pracy w komorze silnika czy wnętrzu. W zestawie dostajemy stacje dokującą do ładowania, która również ma magnesową podstawkę i możemy w warsztacie/garażu/studio pewnie postawić na metalowej szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Masakra cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo-bp Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 A cóż to z piekna pomarańczowa rzecz w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Fiat 126p 78r 430km przebiegu(oryginalnego), był w legendach PRL-u nawet, Mikiciuk przekraczał nim 400km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Widzę, że u Tomcia byłeś :u Ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Trzeba pytać Karola z Polytop'a. Bo niestety dokładnej ceny nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citrofan Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Malucha widzialem u wlasciciela,hitem bedzie star jak da do korekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi