czarT Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Hej! Jestem tu całkiem nowy. Od pewnego czasu zainteresował mnie temat autodetailingu. Mam bzika na punkcie czyszczenia swojego samochodu. Mam nadzieję wiele się tu nauczyć. Chciałbym poznać kogoś kto może prowadzi takową działalność i mógłbym z nim porozmawiać. Mam na imię Rafał, lat 22, obecnie się uczę, a przyszły zawód jak na avatarku, może ktoś zgadnie. W razie pytań proszę. Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witaj Rafale , skąd do nas przybywasz i co studiujesz ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Odznaka na czapce - czyżby stróż prawa? ;) Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi