pawlecki Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam Wszystkich serdecznie! O detailingu dowiedziałem się stosunkowo niedawno i przyznam, że się trochę wkręciłem. Mam w planach stopniowo zgłębiać wiedzę i skilla w tym temcie. Do usłyszenia niebawem! Poniżej zamieściłem zdjęcie moje autka, które jako piewsze zostanie poddane eksperymentom regenerującym:) Pacjent nr 1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witamy serdecznie na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Cześć Paweł, ładniutki GSI :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi